Logo Ayudo
Ayudo levert Zorg in Natura op grond van de WLZ!

Ayudo is gecontracteerd door Zorgkantoor Zilveren Kruis om Zorg in Natura op grond van de WLZ te leveren. Wij zijn daar trots op! We hebben er hard en lang voor gewerkt.

Ayudo biedt al sinds 2011 begeleiding (woon en individueel) aan personen met een LVB. Ayudo heeft verschillende woningen in Ommoord waar onze cliënten wonen en begeleiding van ons ontvangen. Onze doelgroep kan gedefinieerd worden als: mensen met een cognitieve beperking, die behoefte hebben aan begeleiding, ondersteuning en structuur. Kleinschaligheid en aandacht voor de identiteit en de culturele normen en waarden van onze cliënten zijn basisvoorwaarden voor ons.

We hebben altijd de wensen en doelen van de cliënt als uitgangspunt voor onze zorg.

Voor onze cliënten betekent dit dat ze nog meer keuzes hebben om de juiste zorg te krijgen en dat ze minder administratieve rompslomp hebben.

Voor Ayudo betekent dit dat wij de mogelijkheid krijgen om voor nog meer mensen uit de doelgroep die zorg te bieden die zij zoeken.

Ayudo heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan de professionalisering van de organisatie. Dat hebben we gedaan door het verbeteren van de kwaliteit van de geboden zorg, door het behalen van een HKZ-keurmerk, door te werken met een team van professionele en betrokken medewerkers, door regelmatig training en scholing te bieden aan onze medewerkers, door een betere samenwerking te hebben met andere partners in de wijk en dan nu door gecontracteerd te worden door het Zorgkantoor.

Voor ons is dit het begin van een nieuwe fase. Eentje die we samen met al onze partners ingaan. Wij hopen op een goede samenwerking op de weg naar een steeds betere zorg voor onze cliënten.